Categories
NASIONAL SELANGOR

Kritikan BN Terhadap Manifesto PR Berdasarkan Angka Tidak Tepat – BULETIN 13


 

Sinopsis

BULETIN 13 Untuk 15042013

Saksikan secara langsung “BULETIN 13” yang bersiaran pada hari ISNIN hingga JUMAAT setiap jam 12.00 Tengahari, 3.00 Petang dan 6.00 Petang. Pelbagai info dan maklumat yang kami sediakan untuk anda.

Paparan menarik untuk hari ini :

1. Bidasan demi bidasan tidak masuk akal yang dibuat oleh Pengerusi Barisan Nasional, Dato’ Seri Najib Tun Razak dan timbalannya, Tan Sri Muhyiddin Yassin berpunca dari unjuran kewangan Barisan Nasional yang tidak tepat.

Pengarah Strategi Parti Keadilan Rakyat Rafizi Ramli berkata kritikan Umno-BN terhadap manifesto Pakatan Rakyat adalah berdasarkan angka perbelanjaan BN yang boros dan tiris.

2. Sebanyak 94 buah Sekolah Jenis Kebangsaan Cina (SJKC) di seluruh Selangor menerima bantuan pendidikan daripada Kerajaan Negeri yang berjumlah RM 2.41 juta.

3. Mursyidul Am Pas Datuk Nik Abdul Aziz Nik Mat berkata pendekatan ‘Islam Untuk Semua’ hanya mengerunkan Umno dan bukannya masyarakat bukan Islam yang sudah faham mesej politik bawaan PAS.

4. PKR Selangor yakin memenangi kesemua kerusi Parlimen dan 19 kerusi daripada 21 kerusi DUN yang ditandingi pada pilihanraya Umum ke-13 nanti.

Leave a Reply

Your email address will not be published.