Categories
NASIONAL SELANGOR

Manifesto PR: Rakyat Selangor Ditawar Saham Air – BULETIN 13


Sinopsis

Buletin 13 Untuk 19042013

Saksikan secara langsung “BULETIN 13” yang bersiaran pada hari ISNIN hingga JUMAAT setiap jam 12.00 Tengahari, 3.00 Petang dan 6.00 Petang. Pelbagai info dan maklumat yang kami sediakan untuk anda.

Paparan menarik untuk hari ini :

1. Setelah lima tahun berjaya menterjemahkan prinsip “hasil negeri untuk rakyat”, Pakatan Rakyat kini mahu menjadikan Selangor pilihan utama untuk didiami, bekerja, melabur dan membina keluarga.

Objektif tersebut akan dicapai melalui dasar-dasar yang ditawarkan di dalam manifesto Pakatan Rakyat Selangor yang bertemakan “meneruskan kecemerlangan”.

2. Presiden Barisan Nasional Datuk Seri Najib Razak ditegur kakitangan sendiri kerana keliru siapa pembangkang di Selangor.

3. Calon pilihan raya DAP akan tidak menggunakan simbol roket dalam Pilihan Raya Umum Ke-13 (PRU-13) pada 5 Mei nanti. Calon-calon DAP akan bertanding atas tiket PAS dan PKR.

4. Timbalan Presiden MIC, Datuk Seri Dr S Subramaniam dilaporkan telah menyampaikan pandangan MIC mengenai pencalonan Naib Presiden Perkasa, Zulkifli Noordin, sebagai calon Umno di Shah Alam, kepada Pengerusi BN, Datuk Seri Najib Razak.

Leave a Reply

Your email address will not be published.