Categories
NASIONAL SELANGOR

Polis Digesa Fokus Jenayah, Henti Campuri Politik – FOKUS

Sinopsis

FOKUS Untuk 10072013

Saksikan secara langsung “FOKUS” yang bersiaran pada hari ISNIN hingga JUMAAT setiap jam 2.00 Petang dan 6.00 Petang. Pelbagai berita dan maklumat terkini negeri dan nasional yang kami sediakan untuk anda.

Paparan menarik untuk hari ini :

1. Polis seharusnya fokus menyelesaikan masalah jenayah yang berlaku daripada mengganggu ahli-ahli politik Pakatan Rakyat, kata Ahli Parlimen Bayan Baru Sim Tze Tzin selepas memberi keterangan di Balai Polis Sentul, semalam.

2. Ahli Parlimen Pakatan Rakyat mahu terlibat di dalam jawatankuasa bagi memantau perkembangan projek KLIA2 yang lewat siap dan kosnya yang telah bertambah sebanyak RM2 bilion.

3. Presiden PAS, Datuk Seri Tuan Guru Abdul Hadi Awang mengumumkan, Azlan Yusof atau lebih mesra dengan panggilan ‘Che Long’ sebagai calonnya untuk pilihan raya kecil Kuala Besut.

4. Sempena Ramadhan ini, Ketua Umum Parti Keadilan Rakyat Dato’ Seri Anwar Ibrahim dan Presiden PKR Dato’ Seri Dr Wan Azizah Wan Ismail menyeru rakyat Malaysia beragama Islam mendoakan keselamatan rakyat Palestin, Syria dan Mesir.

Leave a Reply

Your email address will not be published.