Categories
SELANGOR

PAS Selangor ucap terima kasih kehadiran 7,000 jentera

SHAH ALAM 11 JAN : Jabatan Pilihanraya PAS Selangor mengucapkan terima kasih dan tahniah kepada seluruh ahli yang memberikan sokongan padu hadir ke Ijtimak Pilihanraya PAS Selangor yang berlangsung pada 10 Januari.

Pengarah Jabatan Pilihanraya PAS Selangor, Ir Mohd Haslin Hassan, berkata
kehadiran melebihi 7,000 peserta membuktikan semua jentera pilihan raya PAS Selangor kini bersedia mendepani cabaran PRU14 nanti.

Himpunan jentera Pilihanraya PAS Selangor (ASRI) (8)“Visi Jabatan Pilihanraya PAS Selangor menempuhi PRU14 nanti adalah untuk mempertahan dan melebarkan kemenangan di 20 DUN yang ditandingi semasa PRU13 lalu,” kata Haslin dalam kenyataan medianya.

Beliau berkata momentum kesatuan fikrah dan tindakan gerak kerja yang ditunjukkan itu perlu ditingkatkan ke tahap maksimum dengan menggabungkan pelbagai teknik dan kemahiran di kalangan ahli dan jentera.

“Kepada urusetia ijtimak, syabas dan tahniah di atas kejayaan penganjuran program. Jutaan terima kasih kepada semua. Tanpa anda, siapa kita.

“Terus bergerak dan bekerja seperti mana ikrar yang dilafaz, janji diucap, dan bai’ah diangkat demi untuk Islam,” katanya.

EZY

Leave a Reply

Your email address will not be published.