Categories
NASIONAL SELANGOR

Najib Gadai Nasib Rakyat Sabah, Pasukan Keselamatan – INFO 12


 

Sinopsis

Info 12 Untuk 050322013

Saksikan secara langsung “INFO 12” yang bersiaran pada hari ISNIN hingga JUMAAT setiap jam 12.00 tengahari. Pelbagai info dan maklumat yang kami sediakan untuk anda.

Paparan menarik untuk 5 MAC 2013 :

1. Setiap rakyat Selangor bakal mendapat saham industri air sekirannya Pakatan Rakyat diberi mandat mentadbir Selangor sekali lagi dalam pilihanraya umum akan datang.

2. Projek Datum Jelatek di Keramat yang dibangunkan PKNS merupakan satu usaha terancang Kerajaan Selangor bagi mengembangkan keupayaan masyarakat Melayu supaya lebih berjiwa besar dalam pemilikan aset.

3. Pimpinan tertinggi Pakatan Rakyat menyelar tindakan kerajaan Barisan Nasional pimpinan Perdana Menteri yang sanggup menggadai keselamatan rakyat Sabah dan pasukan keselamatan berikutan pencerobohan kumpulan bersenjata warga asing di Lahat Datu sejak 23 Februari lalu.

4. Dalam pada itu suratkhabar Utusan Melayu Malaysia Bhd (Utusan) dan Sistem Televisyen Malaysia Berhad (TV3) digesa menarik balik dakwaan tidak berasas berkaitan pencerobohan di Lahad Datu dalam tempoh 24 jam.

Leave a Reply

Your email address will not be published.