Categories
AGENSI BERITA UTAMA SELANGOR

Seldec tawar penghantaran percuma, baucar sempena ulang tahun

SHAH ALAM, 21 JUN : Pelanggan Rantaian e-Bekalan Digital Selangor (Seldec) berpeluang menerima penghantaran barangan dapur secara percuma sempena sambutan ulang tahun pertama syarikat pada Rabu.

Menurut kenyataan Seldec, orang ramai perlu membeli minimum RM150 bagi melayakkan mereka terima manfaat tersebut termasuk mendapat potongan harga sebanyak RM6.

Selain itu, pelanggan yang berbelanja RM200 ke atas juga berpeluang mendapat penghantaran percuma serta baucar RM10 untuk pembelian seterusnya di aplikasi Seldec Marketplace.

“Pastikan anda masukkan promokod HAPPY6 sebelum daftar keluar. Jom membeli-belah di www.seldec.com.my sekarang dan tebus promo kod ini sebelum 30 Jun,” maklum kenyataan itu.

Seldec memasar hasil tani usahawan kecil di negeri ini secara meluas selain menawarkan produk yang sukar diperoleh dalam pasaran antaranya ikan patin, tempoyak, sambal hitam Pahang, rempah gulai nasi dagang dan lemang resipi asli dari Gemencheh, Negeri Sembilan.

Pelbagai promosi seperti penghantaran percuma dan potongan harga juga dibuat secara berkala. Layari Facebook Seldec untuk maklumat lanjut.

Dilancarkan Kerajaan Negeri pada Seldec pada 3 Oktober 2019, pelanggan boleh membeli pelbagai barang keperluan antaranya daging segar, peralatan rumah, makanan diproses, makanan sejuk beku termasuk kuih-muih

Seldec menghubungkan pembeli dan penjual secara langsung melalui pautan www.seldec.com.my/en.