Categories
AGENDA AGENSI NASIONAL SELANGOR

Bekalan air di Klang pulih sepenuhnya

SHAH ALAM, 1 MAC: Air Selangor memaklumkan bekalan air di 11 kawasan terjejas di Klang sudah pulih sepenuhnya pada jam 4 petang tadi.

Insiden paip pecah di Jalan Seruling 59, Taman Seri Andalas, Klang pada jam 8 malam semalam, menyebabkan gangguan bekalan air di kawasan berkenaan.

Kawasan terjejas adalah Bandar Putera 2, Bandar Puteri, Jalan Bendahara, Jalan Bentara, Jalan Laksamana, Jalan Raja Nong, Jalan Seri Sarawak, Jalan Sg. Jati, Jalan Temenggung, Taman Rakyat dan Taman Sentosa.

“Air Selangor ingin mengucapkan ribuan terima kasih kepada pengguna di atas kesabaran dan kerjasama yang diberikan sepanjang tempoh gangguan bekalan air tidak berjadual ini.

“Pengguna disarankan untuk mendapatkan maklumat rasmi gangguan bekalan air menerusi semua medium komunikasi rasmi Air Selangor iaitu aplikasi Air Selangor, Twitter, Facebook, Instagram dan laman sesawang www.airselangor.com. Sebarang pertanyaan dan aduan juga boleh diajukan di Pusat Perhubungan Air Selangor di talian 15300 atau Help Centre di aplikasi Air Selangor,” katanya menerusi aplikasi Air Selangor.