Categories
SELANGOR

5,000 banjiri Rumah Terbuka Aidilfitri DUN Selat Klang

OLEH SYAZWANI SUFIAN

KLANG, 19 JULAI: Kira-kira lima ribu warga DUN Selat Klang dirai pada Majlis Rumah Terbuka anjuran Adun Selat Klang dan PAS Selat Klang di Dewan Putra, Kampung Delek, di sini hari ini.

Ahli Dewan Negeri (ADN) Selat Klang, Dr Halimah Ali berkata, rumha terbuka Aidilfitri bertemakan kepahlawanan itu mendapat sambutan amat menggalakkan dalam semua lapisan masyarakat.

“Rakyat daripada pelbagai lapisan hari ini mengunjungi rumah terbuka seawal jam 1.30 petang meskipun majlis bermula pada jam 2.30 petang.

OPEN HOUSE SELAT KLANG (5)“Ia turut di meriahkan dengan alunan muzik dari kumpulan buskers TC Akustik Sabak Bernam dan kanak-kanak 12 tahun ke bawah turut diraikan dengan pemberian duit raya,” katanya dalam kenyataan.

Turut hadir ADN Sabak Bernam, Sallehen Mukhyi, ADN Tanjung Sepat, Ir. Haslin, wakil daripada Jakel serta pegawai-pagawai kerajaan dan ketua-ketua kampung di Dun Selat Klang.OPEN HOUSE SELAT KLANG (1) OPEN HOUSE SELAT KLANG (6) OPEN HOUSE SELAT KLANG (4) OPEN HOUSE SELAT KLANG (2) OPEN HOUSE SELAT KLANG (3)