Categories
NASIONAL SELANGOR

Gangguan Bekalan Air Libatkan 70 Ribu Pengguna Selesai Lebih Awal- FOKUS

Sinopsis

FOKUS Untuk 18062013

Saksikan secara langsung “FOKUS” yang bersiaran pada hari ISNIN hingga JUMAAT setiap jam 2.00 Petang dan 6.00 Petang. Pelbagai berita dan maklumat terkini negeri dan nasional yang kami sediakan untuk anda.

Paparan menarik untuk hari ini :

1. Pakatan Rakyat menyatakan komitmen mereka memerangi jenayah dengan cadangan penubuhan jawatankuasa bersama Polis DiRaja Malaysia dan pemimpin BN.

2. Ketua Umum PKR, Datuk Seri Anwar Ibrahim mendakwa BN bukan sahaja tidak menunjukkan kesungguhan, malah tidak boleh diharap untuk menunaikan janji menurunkan 20 peratus harga kereta dalam jangkamasa lima tahun dan 10 peratus harga rumah mampu milik dalam jangka masa setahun seperti yang janjikan dalam Akujanji Pilihan Raya Umum ke-13 BN.

3. Gangguan bekalan air yang dijangka berlaku Khamis ini, melibatkan 70,000 pengguna di sekitar Lembah Klang berjaya diselesaikan dengan lebih awal.

4. Perhimpunan aman membantah penipuan dan penyelewengan pilihan raya, #Blackout505 tetap diteruskan di Padang Merbok, 22 Jun seperti yang dirancang sebelum ini.

Leave a Reply

Your email address will not be published.