Categories
SELANGOR SUKANKINI

Azrif Nasrulhaq kini milik JDT

OLEH AFIX REDZUAN

SHAH ALAM, 14 JUL: Persatuan Bolasepak Selangor (FAS) secara rasmi mengumumkan perpindahan Mohd Azrif Nasrulhaq Badrul Hisham ke pasukan Johor Darul Takzim (JDT).

Pengurus Pasukan Selangor, Amirudin Shari, berkata FAS sudah mencapai kata sepakat bersama Persatuan Bolasepak Negeri Johor (PBNJ) dan bersetuju melepaskan pertahanan kanan Selangor itu, namun kedua-dua pihak enggan mendedahkan nilai perpindahan.

yb amir markshort 5-web“FAS telah meneliti, berpuas hati dan bersetuju dengan tawaran dilakukan JDT ke atas Mohd Azrif. Namun butir-butir persetujuan dan jumlah perpindahan Mohd Azrif ke JDT tidak akan didedahkan demi kebaikan semua pihak.

“Aksi Piala Malaysia menentang Kuala Lumpur pada Selasa lalu adalah yang terakhir buat Mohd Azrif,” katanya dalam kenyataan hari ini.

Amirudin menjelaskan FAS sedang dalam perbincangan mengikat seorang pemain berkebolehan bagi mengisi kekosongan dan perkembangan lanjut berkaitan kemasukkan pemain baru akan diumumkan sebelum jendela perpindahan pemain ditutup.

Selain Mohd Azrif, FAS turut mengucapkan terima kasih dan selamat maju jaya kepada Robert Cornwhaite yang ditamatkan kontrak atas sumbangan sepanjang menyarung jersi Merah Kuning.

Posisi Cornwhaite sudah diisi dengan kehadiran tonggak dari Nigeria, Ugochukwu Ukah.

-nR-

Leave a Reply

Your email address will not be published.