Categories
NASIONAL SELANGOR

Pemimpin Muda PKR Gesa Tanda Putera, New Village Ditayangkan – FOKUS

Sinopsis

FOKUS Untuk 31072013

Saksikan secara langsung “FOKUS” yang bersiaran pada hari ISNIN hingga JUMAAT setiap jam 2.00 Petang dan 6.00 Petang. Pelbagai berita dan maklumat terkini negeri dan nasional yang kami sediakan untuk anda.

Paparan menarik untuk hari ini :

1. Ahli Parlimen Bayan Baru Sim Tze Tzin berkata rakyat Malaysia cukup matang untuk menilai filem-filem fiksyen sejarah seperti Tanda Putera yang menyingkap tragedi 13 Mei, dan New Village, yang menceritakan percintaan terhalang berlatarkan zaman darurat.

2. Dewan Pemuda PAS Wilayah Persekutuan meminta agar pihak berkuasa majlis agama Islam turut bertindak ke atas golongan lelaki yang menyertai pertandingan bina badan.

3. Pemasangan lampu limpah di kawasan letak kereta di taman perumahan USJ2 di sini sejak Mac lalu berjaya mengurangkan kejadian jenayah di kawasan itu.

4. Bertindak atas aduan orang ramai, Majlis Perbandaran Selayang melancarkan ‘OPS Padu kenderaan Berat’ di sekitar kawasan pentadbirannya baru-baru ini bagi menjejaki pemandu lori yang sering memakir kenderaan berat dibahu jalan.

Leave a Reply

Your email address will not be published.